A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Ricsi <3, rajzolás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 34 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: someone like you ~ Virág Kedd Ápr. 03, 2012 12:31 am
Rentai Renáta a legeslegjobb barátnőm kilencedik óta. ő az akiben teljes mértékig megbízom. nem tudom mi lenne velem nélküle. ♥
Pósa Richárd Szeretem ♥ most és mindörökké ♥ az én testőröm, gitároktatóm és sofőröm egyben. Imádom ♥
Kód:
[center][img]két 100x100-as[/img][img] ikon ide[/img] [b]Neved[/b] [i]kapcsolatunk[/i] rövid leírás[/center][/center][/right]
A hozzászólást Bencze Virág összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 03, 2012 9:20 am-kor.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: someone like you ~ Virág Kedd Ápr. 03, 2012 12:44 am
Vencel Zsuzsanna Virágom,Virágom...te annyira aranyos vagy, hogy nem bírlak nem imádni. Olyan jó veled hülyéskedni, örülök, hogy van egy ilyen kis cukorbogár barátnőm, mint te. <3
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: someone like you ~ Virág Hétf. Ápr. 09, 2012 2:29 am
Berkovits Kincső Vijág az egyik bestjeim közé tartozik. Ugyan nem ismerjük egymást régóta, de az első percben levett a lábamról. Imádok vele lenni, sétálni vagy rosszban sántikálni, már amikor rávehető valami csúnyaságra. Egy szó, mint száz, imádlak csajszi! (:
Szatmáry Kinga
12/b
♠ Kor : 31 ♠ Munka/Hobbi : × évfolyamelső; elhivatott önkéntes; környezetvédő ♠ Ahol épp most vagyok : × Budapest - Gödöllő ♠ Reagok : 15 ♠ Hozzászólások száma : 39 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03. ♠ :
Tárgy: Re: someone like you ~ Virág Hétf. Ápr. 09, 2012 5:37 am
Szatmáry Kinga Elég erős szó a mi kapcsolatunkra a barátság; mert nem az a tipikus együtt vihogó lányok vagyunk. Annyi biztos, hogy Renáta miatt, de van köztünk valami szövetség féle. Az, hogy te ezt barátságnak hívod, engem hidegen hagy.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: someone like you ~ Virág Csüt. Ápr. 12, 2012 10:58 pm
Nagy Némedi Koppány Mivel nekem nincs testvérem, és nem is volt soha, első perctől úgy tekintek rád, mintha nem is csak unokatesók, hanem testvérek lennénk. Te voltál az első és sokáig egyetlen, aki miatt kezdtem jól érezni magam Budapesten, és elfogadni, hogy nem térhetek vissza Londonba. Szoros rokoni kapcsolat van közöttünk, mindig számíthatunk egymásra, de vannak dolgok, amiket még te sem tudsz rólam.