A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Reagok : 10 ♠ Hozzászólások száma : 19 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 16.
Tárgy: kapcsolatok Pént. Márc. 16, 2012 9:46 pm
Bastien // Tizennyolc // francia-magyar
The Family
My Friends
ROMINA & BASTIEN
Pár napja ismerkedtünk meg, hiszen egy osztályba járunk. Első látásra nagyon szimpatikus voltál nekem, de remélem az is maradsz. Kicsit flörtölgettem veled, aminek nem tudom milyen vége lesz majd a későbbiek során. Amúgy egyelőre tudom, ha egy jó beszélgetésre vágyom, akkor nálad jelentkezhetem. Haveromnak tartalak.
Nem is olyan régóta ismerjük egymást, és nem is boldog a megismerkedésünk, én bajba kerültem ő kirángatott belőle. Botor dolog volt éjszaka játszani a menő srácot a nyóckerben, mert majdnem agyon vertek. A szerencsém, hogy egy ismerős arc arra járt és kirángatott a bajból, így csak az orrom tört el. Aztán ott volt az-az este, amikor úgy döntöttem, csak minden előző ok nélkül, hogy repülőre pattanok és megkeresem Neményit akit majd jól megverek! Na Bastien ebben is megállított.. Elkönyveltem barátnak és embernek, de szerintem igazából ő őrangyal, csak senkinek nem mondhatja el..
Ezt a kódot használva írd le, hogy mégis milyen kapcsolatban vagy Bastiennel. Nem harapok, csak bátran, ha valamivel nem teljesen értek egyet, max pü-ben egyeztetjük kód taget használd ( [*code]ez a kitöltött cucc, csillagot vedd ki[/code] )
blablalblablatralalalalabblablalblala,hm lássuk csak, ez így fog kinézni, ha szépen kitöltöd, akkor csudi jól fog mutatni ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A hozzászólást Bastien Mon-Pierre összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 17, 2012 5:38 am-kor.
Balog Romina
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Haverok, Buli, Nafta :D ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 27 ♠ Hozzászólások száma : 47 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: kapcsolatok Pént. Márc. 16, 2012 11:35 pm
ROMINA & BASTIEN
Pár napja ismerkedtünk meg, hiszen egy osztályba járunk. Első látásra nagyon szimpatikus voltál nekem, de remélem az is maradsz. Kicsit flörtölgettem veled, aminek nem tudom milyen vége lesz majd a későbbiek során. Amúgy egyelőre tudom, ha egy jó beszélgetésre vágyom, akkor nálad jelentkezhetem. Haveromnak tartalak.
Tárgy: Re: kapcsolatok Szomb. Márc. 17, 2012 5:26 am
CORTEZ & BASTIEN
Nem is olyan régóta ismerjük egymást, és nem is boldog a megismerkedésünk, én bajba kerültem ő kirángatott belőle. Botor dolog volt éjszaka játszani a menő srácot a nyóckerben, mert majdnem agyon vertek. A szerencsém, hogy egy ismerős arc arra járt és kirángatott a bajból, így csak az orrom tört el. Aztán ott volt az-az este, amikor úgy döntöttem, csak minden előző ok nélkül, hogy repülőre pattanok és megkeresem Neményit akit majd jól megverek! Na Bastien ebben is megállított.. Elkönyveltem barátnak és embernek, de szerintem igazából ő őrangyal, csak senkinek nem mondhatja el..
Tárgy: Re: kapcsolatok Kedd Ápr. 10, 2012 11:42 pm
CATH & BASTIEN
Ismerem apucit, anyucit még Párizsból és meg kell mondjam, jobban hasonlítasz rájuk, mint hinnéd. Igazából Te csak néhány éve kerültél be a telefonom híváslistájára, ezzel együtt imádlak, a top férfimodell, ha lehet ilyet mondani... de nem mondok, mert apukád nyilván nem lelkesedne azért, ha az arcoddal keresnéd a pénzed, mikor az ő nyomdokaiba is léphetsz. Képviselő úr. Hívjalak így? Vagy még beéred a Bastiennel is? Na jó, szeretlek. Édes vagy, lehet veled beszélgetni, ésatöbbi. De piálni nem hívlak meg. Még kiskorú vagy... vagy már annyira nem is?
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : modellkedem iskolán kívül ♠ Ahol épp most vagyok : Szent Johanna ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 23 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 07. ♠ :
Tárgy: Re: kapcsolatok Szomb. Szept. 22, 2012 2:40 am
BELLA & BASTIEN
Helló osztálytárs! Talán te vagy az egyetlen, akivel jól kijövök és nem bunkóskodok, de csak barátként tekintünk egymásra. Ha lehet így mondani legjobb barátféleségem vagy.
Ui.: Remélem nem bánod, hogy azt írtam barátok vagyunk, mert még nem is beszéltünk se üzenetben, se játéktéren, de mégis valakivel jó lenne ha a karakterem jóban lenne. Későbbiekben egy játékot is bevállalok:)