A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Reagok : 2 ♠ Hozzászólások száma : 91 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03.
Tárgy: Ahol kezdődik... Pént. Márc. 16, 2012 1:12 pm
Csak töltsd ki a kódot, és várd meg, amíg valamelyik Staff tag nyit neked egy alfórumot. Onnantól kedvedre szerkesztheted a játékkövetőd, kapcsolataidat, amit csak szeretnél.
Kód:
[color=black][b]Ilyen néven nyissunk neked:[/b][/color] [color=black][b]Idézet:[/b][/color]
Bastien Mon-Pierre
12/a
♠ Reagok : 10 ♠ Hozzászólások száma : 19 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 16.
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Pént. Márc. 16, 2012 2:23 pm
Ilyen néven nyissunk neked:Bastien Mon-Pierre Idézet:kiss me, kill me, love me, hate me
Kéééész! ^^
Balog Romina
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Haverok, Buli, Nafta :D ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 27 ♠ Hozzászólások száma : 47 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Pént. Márc. 16, 2012 8:44 pm
Ilyen néven nyissunk neked: Balog Romina Idézet: Nem kell kedvelned, nem vagyok facebook állapot!
Kéééééész van ^^
Bencze Virág
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Ricsi <3, rajzolás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 34 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Szomb. Márc. 17, 2012 11:27 pm
Ilyen néven nyissunk neked: Virág sokszínű naplója Idézet: better than I know myself
Kéééééész. ^^
Holla Rebeka
10/b
♠ Kor : 28 ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 14 ♠ Hozzászólások száma : 43 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 15. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Vas. Márc. 18, 2012 5:12 am
Ilyen néven nyissunk neked: Holla Rebeka Idézet: never give up, it's such a wonderful life
Kéééééész. ^^
Horváth Lili
10/b
♠ Kor : 29 ♠ Munka/Hobbi : tanuló ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 11 ♠ Hozzászólások száma : 20 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 15. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Vas. Márc. 18, 2012 5:19 am
Ilyen néven nyissunk neked: Horváth Lili Idézet:..when she was just a girl, she expected the world..
Kéééééész. ^^
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Vas. Ápr. 08, 2012 11:40 pm
Ilyen néven nyissunk neked: KINCSesláda Idézet: you know, i'm not good
Kész (:
Herczeg Fruzsina
10/b
♠ Kor : 28 ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 34 ♠ Hozzászólások száma : 51 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 19. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Hétf. Ápr. 30, 2012 7:36 am
Ilyen néven nyissunk neked:Herczeg Fruzsina Idézet:Bármit gondolunk is, nem egyéb, mint vonzalom vagy ellenszenv.
Kész (:
Bajcsi Szilárd
11/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Gördeszkázás, képregény firkálgatás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest- SZJG ♠ Reagok : 9 ♠ Hozzászólások száma : 11 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. May. 29. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Csüt. Május 31, 2012 5:20 am
Ilyen néven nyissunk neked:Bajcsi titkos jegyzetfüzete Idézet:Úgy igyekezzünk élni, hogy azért se kelljen szégyenkeznünk, amik vagyunk, amit gondolunk, s amit teszünk, amikor senki sem látja.
Kész (:
Végváry Léna
11/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Modellkedem és fotózóm ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 7 ♠ Hozzászólások száma : 12 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Jun. 01. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Kedd Jún. 05, 2012 5:52 am
Ilyen néven nyissunk neked: Végváry Léna jegyzetei Idézet: The rich girls steal, the pretty girls lie, the smart girls play dumb, and the dumb girls spend their days trying to be all of the above...
Kész (:
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Kedd Jún. 05, 2012 9:31 am
Ilyen néven nyissunk neked:Barbara dreams up the sky Idézet:Todo es mentira, la verdad
xoxo
Kész (:
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Vas. Jún. 24, 2012 9:00 am
Ilyen néven nyissunk neked: ::Adina naplója:: Idézet: What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
Előre is köszönöm! : )
Kész (:
Szatmáry Kitty
10/b
♠ Kor : 28 ♠ Munka/Hobbi : vásárlás, FB ♠ Ahol épp most vagyok : Budapesten ♠ Reagok : 5 ♠ Hozzászólások száma : 7 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 12. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Csüt. Szept. 13, 2012 11:25 am
Ilyen néven nyissunk neked: Szatmáry Kitty Idézet: Beauty queen on a silver screen, living life like I'm in a dream. I know I've got a big ego... I really don't know why it's such a big deal
Kész (:
Nagy Zsolt
12/b
♠ Munka/Hobbi : gyúrás ♠ Ahol épp most vagyok : Dave, van nálad GPS? ♠ Reagok : 8 ♠ Hozzászólások száma : 10 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Aug. 31. ♠ :
Máday néni! Á, hagyjuk!
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Pént. Szept. 14, 2012 5:04 am
Ilyen néven nyissunk neked: Máday Zsolti jegyzetes polca Idézet: Mert ha egyszer megismered Máday kedvenc kis diákját, nem fogod elfelejteni.
Kész (:
Szigeti Bella
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : modellkedem iskolán kívül ♠ Ahol épp most vagyok : Szent Johanna ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 23 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 07. ♠ :
Tárgy: Re: Ahol kezdődik... Pént. Szept. 14, 2012 5:18 am
Ilyen néven nyissunk neked: Bella's notes Idézet: Mamma told me not to waste my life, she said spread your wings my little butterfly.