A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Reagok : 2 ♠ Hozzászólások száma : 91 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03.
Tárgy: Játszótárs kereső Vas. Márc. 04, 2012 3:32 am
Nincs kivel játszanod? Itt kereshetsz társat magadnak.
Balog Romina
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Haverok, Buli, Nafta :D ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 27 ♠ Hozzászólások száma : 47 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Csüt. Márc. 15, 2012 12:54 am
Játszanék
Nem harapok nagyot és csak egy pmbe kerül a dolog
Herczeg Fruzsina
10/b
♠ Kor : 28 ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 34 ♠ Hozzászólások száma : 51 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 19. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Vas. Márc. 25, 2012 2:18 am
szívesen játszok akárkivel. PM!
Rentai Renáta
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 26 ♠ Hozzászólások száma : 110 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Vas. Márc. 25, 2012 6:40 am
Emberek, nem kell mindenkinek beírnia, hogy játszani szeretne, egymásnak is nyugodtan lehet PM-et küldeni, nem fog senki harapni!
Takács Daniella
Kívülálló
♠ Kor : 32 ♠ Munka/Hobbi : DJ-skedni.. ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 1 ♠ Hozzászólások száma : 4 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 28. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Vas. Ápr. 29, 2012 10:16 am
Egy játékot valaki? Pm.
Bajcsi Szilárd
11/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Gördeszkázás, képregény firkálgatás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest- SZJG ♠ Reagok : 9 ♠ Hozzászólások száma : 11 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. May. 29. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Csüt. Május 31, 2012 5:27 am
Játékostársam keresem Te is? Akkor találj rám PM-ben
Human Viktor
12/a
♠ Reagok : 1 ♠ Hozzászólások száma : 14 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Jun. 21. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Kedd Júl. 03, 2012 2:59 am
Nos, akkor kezdjünk neki...egy válalkozó szellemű játszótársat kersek, aki nem fél a meglepetésektől. Küldj egy pm-t, ha úgy érdezed te vagy rá a legalkalmasabb!
Lajgut Szabina
11/a
♠ Kor : 29 ♠ Munka/Hobbi : diák ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 8 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Jun. 22. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Szomb. Aug. 11, 2012 4:13 am
Sziasztok! Játszótársat keresek fiúkat-lányokat (no nem félre érteni, mert hetero a karakterem xD), mindegy x) kérlek írjatok pm-et, ha van hozzá kedvetek ^^
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Pént. Aug. 17, 2012 4:01 am
Halihó Vállalkozó szellemű játszótársat keresek, aki képes játszani az én elviselhetetlen karimmal Lehetőleg ne legyen idősebb nálam, más kritérium nincs Várom a pm-eket!
Miller Hanna
11/a
♠ Munka/Hobbi : deszkázás, gitározás, fotózás, korizás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 6 ♠ Hozzászólások száma : 11 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Aug. 18. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Pént. Aug. 24, 2012 7:49 pm
JÁTSZÓTÁRSAT KERESEK!
Bárhol szívesen játszok, csak írj 1 pm-t! Kezdhetsz, ahol akarsz (kivéve a +18-as)!
Pósa Richárd
12/b
♠ Munka/Hobbi : zene ♠ Ahol épp most vagyok : mindenhol ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 4 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Jul. 21.
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Szer. Aug. 29, 2012 8:15 pm
Ricsi munkába áll! Aki ebben segítene neki, jelentkezzen PM-ben!
Tomori Franciska
9/b
♠ Ahol épp most vagyok : Valahol a nagy semmiben. ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 2 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Aug. 20. ♠ :
A híres-hírhedt "démonos lány" játszótársat keres! PM?
Szatmáry Kitty
10/b
♠ Kor : 28 ♠ Munka/Hobbi : vásárlás, FB ♠ Ahol épp most vagyok : Budapesten ♠ Reagok : 5 ♠ Hozzászólások száma : 7 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 12. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Csüt. Szept. 13, 2012 11:19 am
Halihó! Én is beállok a sorba. Az első játékostársamat keresem! Kortól és nemtől függetlenül bárkivel játszom, aki képes elviselni a stílusomat. Egy kicsit lassan reagálok, de majd igyekszem nem késni... sokat Ha bárki kedvet kap hozzám, írjon bátran PM-et és megbeszéljük a részleteket
Szigeti Bella
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : modellkedem iskolán kívül ♠ Ahol épp most vagyok : Szent Johanna ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 23 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 07. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Pént. Szept. 14, 2012 1:17 am
Játékostárs kerestetik!
Olyan játékostársat keresek, aki képes elviselni a kissé kurvás/ beképzelt stílusom. Bármire nyitott vagyok. Pm-ben lehet egyeztetni.
Becky Lefroy
Rokon
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : fotózás, olvasás, zongorázás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 3 ♠ Hozzászólások száma : 6 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 10. ♠ :
HELLO! Játszótársat keresek egy legelső játékra, aki játszik az én titokzatos karakteremmel. Nem vagyok ijesztő, nyugodtan írj pm-et!
Balog Romina
12/a
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Haverok, Buli, Nafta :D ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 27 ♠ Hozzászólások száma : 47 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Hahó! Hosszú idő után, de megint itt vagyok Valaki egy játékot velem? ^-^
Pamil Alexandra
♠ Kor : 27 ♠ Munka/Hobbi : Éneklés és az emberek felidegesítése.:) ♠ Ahol épp most vagyok : Valószínűleg net közelben, távol a sulitól. ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 13 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Dec. 10. ♠ :
Tárgy: Re: Játszótárs kereső Hétf. Dec. 10, 2012 10:19 am
Ciao!
Első játékom eladó.^^Szívesen játszok bárkivel ás akárkivel.