A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
Szinte kiismerhetetlen vagyok. Legalábbis saját magam számára. Néha nem tudom, mit is akarok, néha pedig makacsabb és határozottabb vagyok egy szamárnál is. Tulajdonképpen nevezhetném magam átlagosnak is, de nem vagyok az. Hanem különleges jellemem van. Egyedi. Remek a színészképességem, ezért szinte bárkit el tudok játszani: a jófiút, az eminens tanulót, a kockát, a rosszfiút, a titokzatos jóképű szívtörőt, és még sorolhatnám. Valójában nagyon vakmerő vagyok, nincs számomra lehetetlen. Általában nagyon hülyék a vicceim, de nem bírom sokáig egyhelyben, muszáj pörögnöm. Nagyon éretten látom a problémákat, mégis ritkán teszek ellenük bármit is. Kitűnő érzékemet a matematikához anyámtól örökölhettem, ám nem nagyon kamatoztatom. Elég nekem annyi, hogy a kisujjamból rázom ki az összes matekdogát, míg a többiek vért izzadnak. És talán még azt is lehet rám mondani, hogy egy kicsit rosszindulatú vagyok. A családommal nem igazán jó a kapcsolatom, és még sosem tapasztalhattam meg, milyen tartozni valahova. Talán ezért tűnök bunkónak. És talán ezért nem érdekelnek annyira mások érzései, pedig a szívemhez nem is olyan bonyolult megtalálni az utat…
történetem
Ez itt a te tereped! Engedd szabadjára a fantáziád, lehet az szerepjáték példa vagy napló bejegyzés a lényeg, hogy mi is rendesen megismerjük a világunk legújabb tagját. Ettől függetlenül, szép, igényes munkát várunk! A minimum határ; 451 szó
kiegészítés
BESZÉLT NYELVEK: Milyen nyelveket tanul, illetve már beszél a karaktered? KLUBTAGSÁGOK: I Luv Máday, Metallica, Apple, Born in the USA stb. Kitalált klubokat is elfogadunk (: TITKOK: Minimum három, és kötelezően! KÜLÖNLEGES ISMERETETŐJEL: bármi olyan tárgy/sebhely/tetkó/piercing amivel kitűnik a tömegből? SZERET: minimum 5 dolog NEM SZERET: minimum 5 dolog