A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
Tárgy: Fairytale or nightmare - my list about life Hétf. Ápr. 09, 2012 2:33 am
Berkovits Kincsem Bíborka || 23 éves || bolondos || anya
Lázár Szilvia A világ legeslegjobb barátnője. Fogalmam sincs, miért nem találkoztunk korábban, de semmit nm bánok. Bármikor hajlandó vagyok kimenteni a formás hátsóját bármi bajból vagy épp a vállamat tartani, ha szomorú.
Bencze Virág Imááááááádom... annyi mindent csináltunk már együtt, hogy a két kezem kevés ahhoz, hogy megszámoljam. Őrültségek, együtt sírások, volt minden az életünkben és pont ettől olyan jó.
ENEMIES
Szabó Ádám Ádám, Ádám... annyira fiatal vagy hozzám, de nem tudok mit tenni. Vonzódom hozzád, meg a szőke hajadhoz. Te vagy a gyengém... de cseppet sem bánom.
A hozzászólást Berkovits Kincső összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 09, 2012 5:04 am-kor.
Bencze Virág
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Ricsi <3, rajzolás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 34 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: Fairytale or nightmare - my list about life Hétf. Ápr. 09, 2012 2:46 am
Jujj, Kincsőm, én téged nagyon szeretlek, olyan vagy nekem, mint egy nővérke. Imádlak, mindig meg tudsz nevettetni, meg persze annyi kalandunk van már, hogy csuda *-* szeretleek
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Fairytale or nightmare - my list about life Hétf. Ápr. 09, 2012 4:55 am
Nem tudom már megmondani, hogy mikor találkoztunk először, sőt azt sem értem, hogy tudtam szóba elegyedni vad személyeddel. Csak abban vagyok biztos, hogy a mostani életem elképzelhetetlen lenne nélküled. Azt hiszem, ha legjobb barátot kellene kinevezni, Te lennél az
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Fairytale or nightmare - my list about life Hétf. Ápr. 09, 2012 5:09 am
Bent vagytok csajszik (:
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Fairytale or nightmare - my list about life