A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : modellkedem iskolán kívül ♠ Ahol épp most vagyok : Szent Johanna ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 23 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Sep. 07. ♠ :
Tárgy: Re: Azt kívánom.. Kedd Dec. 11, 2012 3:51 am
Azt kívánom, hogy legyek boldog. Mielőtt boldog lehetnél szívinfarktusban meghalsz, amit a saját látványod okoz, mikor tükörbe nézel.
Azt kívánom, hogy legyek sikeres modell.
Széles Imola Izabella
♠ Kor : 29 ♠ Munka/Hobbi : Zenélés ♠ Ahol épp most vagyok : a színpadon ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 5 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Dec. 06. ♠ :
Tárgy: Re: Azt kívánom.. Kedd Dec. 11, 2012 4:51 am
Azt kívánom legyek sikeres modell Az leszel,de a sok stressztől el fogsz hízni. Azt kívánom a világ összes népének nyelvét beszéljem.
Pamil Alexandra
♠ Kor : 27 ♠ Munka/Hobbi : Éneklés és az emberek felidegesítése.:) ♠ Ahol épp most vagyok : Valószínűleg net közelben, távol a sulitól. ♠ Reagok : 0 ♠ Hozzászólások száma : 13 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Dec. 10. ♠ :
Tárgy: Re: Azt kívánom.. Csüt. Dec. 13, 2012 3:45 am
"Azt kívánom a világ összes népének nyelvét beszéljem." Fogsz is,de mire megtanulod őket, addigra egyesítik a nyelveket. Azt kívánom, hogy minden gonosz ember nézzen tükörbe és lássa mennyire elcsúfítja őt a szemétsége.