A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 26 ♠ Hozzászólások száma : 110 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06. ♠ :
Tárgy: szeretlek.. avagy mégsem? Kedd Ápr. 03, 2012 9:04 am
rentai renáta
SEVENTEEN-12/B-RELATIONSHIP WITH CORTEZ
Bencze Virág: A legjobb barátnőm, most már kilencedik óta. Ő volt az, akit mondhatni elsőként közelebbről ismertem a Szent Johannában, ő az, akivel sikítva tudok ugrándozni, bármi van, és ő az, aki mindig meghallgat.
Szatmáry Kinga: Sosem vallanám be neki, hogy mennyire fontos is számomra. Többször rángatott fel a padlóról, a teljes önkihaltságból, és neki köszönhetem, hogy valahogy mindig sikerült talpra állnom. Nem tudom, hol lennék most nélküle, talán egyszer megmondom neki, hogy mit érzek.
Balog Romina: Nem rég ismerkedtünk meg. Cortezzel rögtön jóba lett, így néha megfordul a társaságunkban. Nem beszéltünk még olyan sokat, de egy számomra szimpatikus személy, akivel egyszer még talán sokkal jobba leszünk, mint akár most.
Antai-Kelemen Ádám: Hmm.. bővebben kifejteni? Már kilencedik óta nem látok a szerelemtől, mindig megremegett a térdem, amikor megláttam, a hasamban felkeltek a pillangók, és megszépült a világ. Most a barátom. Azt hiszem nem szorul bővebb kifejtésre ez a tény, szeretem, és a kapcsolatunk azt hiszem tartósnak mondható.
az igazság az, hogy amint megláttalak az utcán nyomban feltűntél. Neem, semmi perverz szándékom nincs veled, épp csak az új kollekciómhoz keresek vállalkozó szellemű fiatal lányokat, fiúkat, akiket nem riaszt el egy kis extra zsebpénz... még mindig várom a válaszod a kérdésemet illetően, szóóval... készen állsz, hogy kifutóra menj, vagy maradsz a gép túl oldalán? (: