A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Kor : 31 ♠ Munka/Hobbi : × évfolyamelső; elhivatott önkéntes; környezetvédő ♠ Ahol épp most vagyok : × Budapest - Gödöllő ♠ Reagok : 15 ♠ Hozzászólások száma : 39 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03. ♠ :
Tárgy: in my opinion because everyone has the ★ Kedd Ápr. 03, 2012 7:15 am
------------------------------------------------------------------------------------ * SZATMÁRY KINGA ,, TIZENHÉT || 11/B || SULIÚJSÁG FŐSZERKESZTŐ || ISKOLAELSŐ || SZÍNTÁJSZÓS || DÍJUGRATÓ || A SULI DIKTÁTORA ------------------------------------------------------------------------------------ TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT ------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------ TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT ------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------ TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT ------------------------------------------------------------------------------------
Lányoknak;
Kód:
[center][img]100x100-as kiskép a karakteredről[/img][img]100x100-as kiskép a karakteredről[/img] [color=crimson][b][font=Courier New][size=18]Neved[/size][/font][/b][/color] [i][size=14][font=Trebuchet MS]Család/Barát/Ellenség/Más[/font][/size][/i] Kapcsolatunk a te szemszögedből.[/center]
Fiúknak;
Kód:
[center][img]100x100-as kiskép a karakteredről[/img][img]100x100-as kiskép a karakteredről[/img] [color=royalblue][b][font=Courier New][size=18]Neved[/size][/font][/b][/color] [size=14][font=Trebuchet MS]Család/Barát/Ellenség/Szerelemek/Más[/font][/size] Kapcsolatunk a te szemszögedből.[/center]
A hozzászólást Szatmáry Kinga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 03, 2012 7:38 am-kor.
Rentai Renáta
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 26 ♠ Hozzászólások száma : 110 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06. ♠ :
Tárgy: Re: in my opinion because everyone has the ★ Kedd Ápr. 03, 2012 7:19 am
Rentai Renáta Barát Ugyan nem vallja be Kinga, de fontos számára a mi barátságunk, és a Virággal közös 'triumvirátusunk'. És én ezt tudom. (:
Bencze Virág
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Ricsi <3, rajzolás ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 13 ♠ Hozzászólások száma : 34 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 14. ♠ :
Tárgy: Re: in my opinion because everyone has the ★ Kedd Ápr. 03, 2012 9:07 am
Bencze Virág barát hát tudod...én néha félek tőled. de amikor épp nem játszol kegyetlen pszichopatát, akkor egészen bírlak. ja és tök cuki, ahogy próbálsz rávenni a sportra...mondjuk nem fog sikerülni de csak hajrá. : D
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: in my opinion because everyone has the ★ Szer. Ápr. 11, 2012 4:47 am
Catherine le Mierre Barát Érdekes kapcsolat a miénk, mivel mindketten elég hasonlóak vagyunk. Szeretünk irányítani, szálakat mozgatni, ugyanakkor néha ennek magunk látjuk a kárát. Ennek ellenére azt kell mondanom neked, mióta egy évvel ezelőtt Párizsban találkoztunk, és megbeszéltük, hogy becserkészlek modellnek, nagyon hiányoztál. Nem tudom, miért. Jó volt veled beszélgetni, tudni, hogy valaki megért és meghallgat. Most pedig friss pletykákkal, hírekkel érkezem, remélem lesz számomra egy csokilikőrös, barátnős estéd.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: in my opinion because everyone has the ★