A legtöbb felhasználó (104 fő) Pént. Nov. 15, 2024 8:35 pm-kor volt itt.
~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.
~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.
~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.
♠ Reagok : 2 ♠ Hozzászólások száma : 91 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03.
Tárgy: Kaland hirdető Pént. Márc. 30, 2012 10:47 am
Hirdetőtábla funkció. Az itt kiírtakra mindenki figyeljen !!
A hozzászólást Monsieur Borell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 30, 2012 10:57 am-kor.
Monsieur Borell
Admin
Tárgy: Re: Kaland hirdető Pént. Márc. 30, 2012 10:55 am
Mindenki, aki részt kíván venni az évnyitó bulin, kérem küldjön nekem egy privát üzenetet az esetleges párjának nevével - ha van -, és hogy mennyire tud aktív lenni a játéksorán! Csak a pm elküldése után kezdjetek játéknak! Az első hozzászólás a mesélőt illeti, utána mindenki szabadon írhat, de ha a Mesélő ismét ír, akkor arra mindenki figyeljen oda!
Monsieur Borell
Admin
Tárgy: Re: Kaland hirdető Csüt. Ápr. 05, 2012 12:52 am
Gyerekek, ez így nem lesz jó... a többség megszavazta, hogy az évnyitó buli most legyen, 30-ától. Igaz, egy nap késéssel, de megkezdtük, azóta eltelt majdnem egy hét, és eddig senki nem írt. Most azt a témát learchíválom, kiteszek egy új szavazást, az új időpontról, de arra kérek mindenkit, hogy csak akkor szavazzon, ha tud jönni, és a szavazat leadásával küldjön egy pm-et azzal, hogy mire szavazott, és hogy mennyire tud aktív lenni. Sajnálom, hogy így kell csinálni, de nem jó, hogy napok óta itt áll, és nem történik semmi..
Rentai Renáta
12/b
♠ Kor : 30 ♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés ♠ Ahol épp most vagyok : Budapest ♠ Reagok : 26 ♠ Hozzászólások száma : 110 ♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06. ♠ :
Tárgy: Re: Kaland hirdető Szomb. Ápr. 21, 2012 8:18 am
Az évnyitó buli kezdetét vette, szeretettel várunk mindenkit!