Szent Johanna Gimi

...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Rentai Renáta


Latest topics
» Avatarfoglaló
Szer. Aug. 13, 2014 11:52 pm by Reni

» Varró Dina ~ KÉSZ!
Kedd Aug. 12, 2014 6:40 pm by Dakó Bogi

» City of Bones - Csontváros
Pént. Okt. 25, 2013 8:37 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06, 2013 9:43 am by Vendég

» NYC CLUB - welcome to the party
Kedd Jún. 04, 2013 7:43 pm by Lázár Szilvia

» Art war!
Pént. Május 31, 2013 2:07 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:34 am by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Szer. Márc. 27, 2013 2:55 am by Szigeti Bella

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:11 pm by Vendég

Top posters
Rentai Renáta
 
Monsieur Borell
 
Móricz Aurora Bianka
 
Tárnai Zsolt
 
Herczeg Fruzsina
 
Balog Romina
 
Holla Rebeka
 
Szatmáry Kinga
 
Bencze Virág
 
Szigeti Bella
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Pént. Dec. 28, 2012 4:53 am-kor volt itt.

~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.

~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.

~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.

Share | 
 

 Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar12/a12/a

♠ Reagok : 10
♠ Hozzászólások száma : 19
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^   Pént. Márc. 16, 2012 2:06 am

egy mondat, idézet dalszöveg ami legjobban jellemzi a karaktered


...Bastien Mon-Pierre

Becenév: Pierre
Születési hely/idő: Franciaország, Párizs - 1994. április 7.
Kor: tizennyolc
Csoport: 12/a
Családi állapot: még nem házas Smile


Érdeklődési kör: sport, zene, utazás, könyvek
Klubtagságok: bowling club, poker club, english, pool, football, swimming, party house
Beszélt nyelvekmagyar, francia(anyanyelven), angol
Titkok:
* iszonyatosan fél a repüléstől, akármikor gépre kell ülnie, elkapja a rosszullét és már görcsösen markolja a szék karfáját, miközben próbál magában elszámolni ötvenig. Ez általában felszállásnál és leszállásnál jellemző.
* viszonyba keveredett az angol tanárnővel, ami kicsit kellemetlen számára, mivel úgy tűnik, a tanárnő többet szeretne, mint ő.
*star wars találkozókra jár, imádja a történetet, de ezt inkább nem híreszteli, mert sokan biztosan furán néznének rá, hogy évente egyszer beöltözik jedinek
*érdekli a színészet, már jelentkezett egy társulathoz, mert szeretné kipróbálni a tehetségét
*már nem szereti a barátnőjét, de nem tudja, hogyan szakítson vele, mert nem akarja megbántani őt.
*álma, hogy egyszer bejárja az Amazonas mentét
Személyiség:

Alapvetően egy vidám személyiség , szeret a társaság középpontjában lenni, barátkozni, beszélgetni. Egészen pörgős életmódot folytat, a tanulás mellett sportol, csajozik, bulikba jár és nyelveket tanul. Nem beképzelt, nem is nagyképű, viszont határozott és kissé önfejű. Szeret élni, minden érdekli őt, és néha kicsit összeszedetlennek tűnhet, mert annyi minden érdekelné, hogy már azt sem tudja, mivel foglalkozzon előbb. Nem haragtartó típus, de elég heves természet és hirtelen tud dühbe gurulni, de aztán később lecsillapodik. Előfordul, hogy néha rossz kedvű, de ezt nem mutatja mások felé, nem is szívesen beszél a gondjairól másoknak, azokat inkább megtartja saját magának. Imád bulizni és sajnos előfordultak már félrelépései is, párszor megcsalta már a barátnőjét. Nem akar olyan lenni, mint az apja, de néha úgy érzi, hogy kezd ő is olyanná válni. Egyébként maximalista és vezető személyiség, szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogyan azokat ő elképzelte. Utál veszekedni, kerüli a konfliktus helyzeteket, de erős az igazságérzete. Nem szeret megbántani másokat, de néha ez elkerülhetetlen lépés . Egyébként nyugodt természet, és néha szeret visszavonulni, hogy csak egyedül lehessen és elmélkedhessen. Imádja az extrém sportokat, szeret biciklizni és ennek köszönhetően elég sokat esik, nincs olyan év, hogy ne lenne valamilyen törése vagy horzsolása. Szabadidejében imád a haverokkal együtt lógni és a lányok közeledését sem veti meg.

Külső:
186cm magas, sportos testalkatú srác, szemei feltűnően kékek, haja barna és egyesek szerint helyes srác. Úgy öltözik, mint a hétköznapi fiatalok, farmert hord, pólókat és ingeket. Mindig odafigyel az öltözködésére, nem szereti a túl laza, "trógeres" kinézetet. Szereti a sportcipőket és a rendes, olasz bőrcipőket is.
Különleges ismertetőjele: nincs tetoválása, sem testékszere.
Play by: Chace Crawford
Bastien - ahogy már a nevéből is hallható - francia származású, pontosabban csak félig magyar. Édesapja még az egyetemi éveiben látogatott el Magyarországra és akkor ismerte meg Bastien édesanyját, Adélt, akit később feleségül is vett, majd vele együtt Párizsba költözött. Bastien ott látta meg a napvilágot tizennyolc évvel ezelőtt és tíz éves koráig ott is élt.

Négy éves korában született egy húga, Emily, akinek Bastien kifejezetten örült, hisz végre, már nem volt egyedüli gyerek a családban. Édesanyja sebészként dolgozott az egyik neves kórházban, míg apja diplomata munkákat látott el, ezért gyakorta utazgatott és kevés időt töltött a családjával. Mindez kihatással volt a gyerekekre, főként Bastienre, ugyanis a fiú gyakorta volt egyedül, sokszor bébiszitterek vigyáztak rá, hisz Adél is sokat volt a munkahelyén és nem volt elég ideje a gyerekekre. Ez miatt Bastien kicsit elkallódott , és elég sok baj volt vele az iskolában is, tanárai a rossz magaviselete miatt többször figyelmeztették a szülőket, akik az egészet elintézték egy alapos szidással.

Kamaszkora kezdetén, mikor éppen a tizenegyedik életévét töltötte volna, az apa legújabb munkahelyének köszönhetően a család Budapestre költözött, ugyanis Jean Baptiste -az apa- lett a Francia Nagykövet. A család Budán vásárolt egy szép családi házat és ott telepedtek le. Adél egy budai magán klinikán kapott állást és ott folytatta szakmai karrierjét. Míg a szülők dolgoztak, a gyerekekkel továbbra sem törődött senki, csak a megbízott bébiszitterek, ezért azon sem kell csodálkozni, hogy mindkét gyerek magának való, szeretethiányban szenvedő, makacs személyiség lett.

Bastien kezdetben nem volt jó tanuló, a magaviseletével továbbra is problémák voltak, viszont a sportokban remekelt, különösen az úszásban és a fociban. Nagyon szerette ezt a két tevékenységet, így amikor csak tehette, suli után edzésekre járt. Apja azonban , mikor megtudta, hogy fia tanulmányi eredménye az elemi iskola végére megromlott, komolyan elbeszélgetett a fiával és szankciókat szabott. Bastien addig nem mehetett edzésekre, míg ki nem javította a jegyeit, szobafogságban részesült és az is előfordult, hogy ha visszafeleselt, az apja pofon vágta. Az anyja ilyen helyzetekben azért a fia mellé állt, mert időközben rájött, hogy neki bizony vannak gyerekei, és talán nem ártana, ha velük is foglalkozna egy keveset, nem csak a betegeivel.

Jean Baptiste a gyerekek miatt többször is összemorgott a feleségével, és végül úgy határozott, hogy Bastient a Szent Johanna Gimnáziumba íratja, ugyanis ismerte az igazgatót és biztos volt benne, hogy ott a fia jó kezekbe kerül és majd gondoskodnak arról, hogy megneveljék őt. Ennek köszönhetően került a srác egy teljesen új közegbe, ahol még csak barátai sem voltak. Először elég nehezen illeszkedett be, főleg azért, mert sokáig külföldön élt, és valamilyen szinten törte a magyar nyelvet. Kezdetben nem is nagyon barátkoztak vele, egy ideig magányosan tengette a napjait, de szép lassan, a sportnak köszönhetően egyre több barátra tett szert és rájött arra, hogyan illeszkedjen be a közösségbe.

Tizenhat évesen már egész jó kis társaságot épített maga köré a 12/a-ban, de próbált barátkozni más osztályok tagjaival is, több-kevesebb sikerrel, ugyanis néha úgy érezte, hogy az a-sok és b-sek között versengés folyik. Ő nem igazán akart részt venni ebben a hülyeségben, ezért nem is tett megjegyzéseket más osztályok tagjaira, próbált kimaradni a balhékból. Valószínűleg ennek köszönheti azt, hogy tényleg elég sok barátja van, akikkel igazán jól kijön.

Lassan kezdte magát egészen jól érezni ebben az új iskolában, úgy tűnt, hogy kezd helyre állni az élete, hisz megismert egy lányt is, aki a barátnője lett, de a családjában újabb problémák adódtak. A szülők egyre többször ugrottak egymásnak, a házuk gyakran zengett vitáktól, tányértörésektől és a gyerekek egyre jobban kezdtek eltávolodni a szüleiktől. Bastien már csak a húgára számíthatott, ugyanis akármilyen problémával fordult a szüleihez, azok mindig ingerülten letromfolták őt. Nem értette, mi lehet a gond, egészen addig, míg egy napon észre nem vette az egyik városi étteremben az apját egy vad idegen nő társaságában. Számára ekkor dőlt romba végleg az apjáról alkotott képe, akit valamilyen szinten példaképként kezelt az elért eredményei miatt. Nem csak, hogy összedőlt ez a kép, de Bastien mérhetetlen dühöt érzett és utálatot, az apja iránt.

Egy ideig próbálta elhallgatni a látottakat, de az otthoni légkör egyre jobban frusztrálta őt, főleg az, mikor az apja pénzzel akarta megvenni magának a gyerekeket. Úgy tűnt, hogy Emilyt sikerült is az apának Adél ellen fordítani, de Bastiennel már nem volt könnyű dolga az apának. Ő nem hagyta magát, és mikor az apjuk egy estén éppen előtte szidta az anyját, Bastien kifakadt, és az apja képébe vágta, hogy mennyire sz#r embernek tartja azért, amit az anyjával művel. Ekkor sikerült olyan pofont beszereznie, hogy még az asztal sarkát is lefejelte, azóta szörnyen megromlott a kapcsolatuk és napról napra csak rosszabb lett.

Eltelt két év, a szülők ugyan még nem váltak el egymástól, de ez is pusztán az apai karrierje érdekében marad így, s persze úgy gondolják, hogy a gyerekeknek is jobb, ha egy háztartásban élnek. Micsoda gondoskodás...Még az is jobb lett volna, ha a világ két másik pólusára költöznek, mert az otthoni rideg légkör mindkét gyereket kikészíti, és ez utóbbi főként Emilyn látszik meg. A lány ebben az évben kezdte meg tanulmányait a Szent Johannában, de rá sem lehet ismerni, teljesen kifordult önmagából.

Bastien már tizennyolc éves, ő tud hová menekülni, többnyire a barátaival lóg, vagy sportol, esetleg olvas és próbálja kitalálni, hogy mit kezdjen az életével. Húgáért azonban rettentően aggódik, félti őt. És ha még csak ez lenne a gond...Fiatalság, bolondság, ahogy mondani szokás, és Bastien is elkövet elég sok hibát. Jelenleg az ő élete is kész csatatér, ugyanis hiába van barátnője, megcsalta őt az angol tanárnőjével, akitől azonban semmit nem akar. Fél is, hogy mindez kiderül, mert az mindkettőjükre rossz hatással lehet. Ráadásul már nem is szereti a barátnőjét, azonban nem tudja, hogy mindezt hogyan mondja el neki. Valaki egész más tetszik neki, de úgy érzi, hogy a dolog esélytelen. Közben attól is fél, hogy ő is olyan lesz, mint az apja...

Most kezdődik a tizenkettedik, Bastien azonban máris zűrös napoknak néz elébe...A hozzászólást Bastien Mon-Pierre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 16, 2012 3:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar12/a12/a

♠ Reagok : 10
♠ Hozzászólások száma : 19
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^   Pént. Márc. 16, 2012 3:47 am

Azt hiszem, elkészültem Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar12/b12/b

♠ Kor : 24
♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés
♠ Ahol épp most vagyok : Budapest
♠ Reagok : 26
♠ Hozzászólások száma : 110
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06.
:

TémanyitásTárgy: Re: Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^   Pént. Márc. 16, 2012 11:05 am

Először is üdv itt, Basitan! ^^

Nagyon sajnálom, ami a családoddal történt, remélem azért a húgod rendbe jön, és te is boldogan, legalább is boldogabban kezded el a 12-et itt a Szent Johannában. Smile Az előtörténeted hibátlan volt, így nincs más dolgom, mint, hogy Elfogadlak!

Irány avatart és titulust foglalni, töltsd ki a profilod, és mehetsz is játszani. Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^   

Vissza az elejére Go down
 

Bastien Mon-Pierre - Kész lettem ^^

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szent Johanna Gimi :: ;;ready characters :: elfogadottak :: 12/a-