Szent Johanna Gimi

...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Rentai Renáta


Latest topics
» Avatarfoglaló
Szer. Aug. 13, 2014 11:52 pm by Reni

» Varró Dina ~ KÉSZ!
Kedd Aug. 12, 2014 6:40 pm by Dakó Bogi

» City of Bones - Csontváros
Pént. Okt. 25, 2013 8:37 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06, 2013 9:43 am by Vendég

» NYC CLUB - welcome to the party
Kedd Jún. 04, 2013 7:43 pm by Lázár Szilvia

» Art war!
Pént. Május 31, 2013 2:07 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:34 am by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Szer. Márc. 27, 2013 2:55 am by Szigeti Bella

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:11 pm by Vendég

Top posters
Rentai Renáta
 
Monsieur Borell
 
Móricz Aurora Bianka
 
Tárnai Zsolt
 
Herczeg Fruzsina
 
Balog Romina
 
Holla Rebeka
 
Szatmáry Kinga
 
Bencze Virág
 
Szigeti Bella
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Pént. Dec. 28, 2012 4:53 am-kor volt itt.

~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.

~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.

~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.

Share | 
 

 Lenke Pavel Chesnokov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatarVendég


TémanyitásTárgy: Lenke Pavel Chesnokov   Csüt. Márc. 15, 2012 6:12 am

I wish I could live in a Tim Burton movie.


... Lenka Pavel Chesnokov

Becenév: Lenny
Születési hely/idő: ] 1992. április 9./ Szentpétervár
Kor: 19
Csoport: 12. a
Családi állapot: Egyedülálló.Érdeklődési kör: zene, rock, gitárok, nyelvek, biosz, könyvek, napsütés, gördeszka, lányok, bicaj, főzés

Klubtagságok: I'm with the Hippos, Rock ’n’rolls, Viva Nietzsche.
Beszélt nyelvek orosz (anyanyelvi szint) angol, magyar (néha druva akcentus és hibák ezrei)

Titkok:
- szeretek tanulni (fizika a favorit…bocs)
- volt hogy egyszerre több lányi s volt a barátnőm. Kövezzetek meg, nekem a jóból soha nem elég.
- az első tetkóm, az első részeg este hozománya volt
- amikor először voltam lánnyal (kivel, hol mikor mit, hogyan)
- amikor először voltam együtt fiúval
- enyhe insomnia, és autofóbia
- mindenhová bicajjal járok, és bár azt mondom, hogy mert elkötelezett környezetvédő vagyok (ami igaz is) csupán csak apám tizennégy éves koromban rávilágított hogy egy kocsi működési mechanizmusa, pusztán azzal, hogy elindítjuk mennyi halálos veszedelemmel járhat. Ja szóval nem vagyok hajlandó kocsit vezetni, bár jogsim az van.

Személyiség: Tömören: az ellentétek embere vagyok. De mivel gondolom egy kicsit tágabb értelmezésre vágysz itt, hát rajtam ne múljon: egyszerre vagyok titokzatos, és barátságos, gyűlölködő, cinikus, szarkasztikus, nem néha bunkó is, ahogy tudok lenni (és ez a gyakoribb) vicces, rendes, simulékony, nemes, nemtelen, perverz, tapintatos, kiszámíthatatlan, felelőtlen. Ezek után gondolom egy skizo énképe merült fel benned, de ne félj, mert még jobban összezavarlak: heves vagyok, kolerikus, birtokló. Ördögi poénjaim vannak. Lendületes vagyok, pörgök mint duracell nyuszi a kettes létrán, de bizonyos tekintetben enerváltság és lustaság jellemez. Idealista vagyok és ezzel együtt szívós is, van egy véleményem és ehhez ragaszkodok, amit kitalálok azt véghez is viszem, nem szokásom feladni, tudom mik a céljaim és mit kell tennem értük. De nincsenek nagy vágyaim, kifejezetten realista gondolkodású vagyok. Kedves, állhatatos, szívós, kitartó, érzéki, nagyképű, okos, morbid, tunya, unalmas, sikamlós, közönséges…és még sorolhatnám a jelzőket, de igen, a szívós, néha közönyös (nem közömbös) álarc mögött egy érzékeny lélek lakozik…ez nyálas…utálom a nyálat. Nem, érzékeny sem vagyok. Nagyvonalúság, határozottság jellemez, tudok dumálni szinte bármikor, bármiről manipulatív csáíbtó. Igen, értek a nők nyelvén (az esetek többségében). Az ellenségeimmel, ilyenből is van egy pár, tudom nehéz elhinni, na velük általában hideg, elutasító, gyanakvó és megvető vagyok. Számukra tartogatom a legcifrább beszólásaimat. Oké ehhez a kibogozhatatlan és összefüggéstelen halmazhoz csapjuk hozzá az arroganciát és az egoizmust, és megkapunk engem!
De…ha hibát is akarsz, hát tessék: könnyen leszek szerelmes. Azonnal és visszavonhatatlanul, néha egyszerre több lányba is…egyszóval nehéz nálam definiálni a hűség fogalmát.


Külső: 178 centi magas vagyok, a lenge póló, kapucnis póló átlagosnak mutatja, valóban átlagos, de azért erős…oké mit akarunk szépíteni? Az egyedüli sport, amit űzök az a foci és néha eljárok úszni. A jeges, hideg dunába (ez persze nem ér fel a pétervári folyóval), ahonnan aztán mint fuldoklót próbálnak kimenteni az emberkék…
Aztán világosbarna hajam és szemem van. Enyhe borosta fedi az arcom, a bőröm fehér, gyűjtöm a tornacipőket és a gitárokat, de ez most nem ide tartozik.

Különleges ismertetőjele: pár tetkó és borosta
Play by: Alex Gashkart

Gyerekkoromban én voltam a legkisebb a családban. A legkisebbek mindig mókamesterek (...), mivel csak egy-egy jó poénnal tudnak bekapcsolódni a felnőttek társalgásába.

Most jönne az a rész, hogy életem első pár évét, a születésemtől az első csókommal vagy az első iskola nappal bezáróan minden apróságot kifejtek neked. Az első szavam, hogy mit szerettem, és mit nem, de hát életemnek ezt a részét nem szívesen osztom meg a nagyérdeművel, egyrészt mert semmi köze hozzá, másrészt mert egyharmadára jómagam sem emlékszem.
De helyette had mutassam be a családom. Ez a váza mindennek ami vagyok. Egy jó családfa ismertető rengeteg magyarázattal szolgál.
Édesapám és édesanyám találkozása…ez nem fontos. Tényleg nem az, hiszen mi sem tudjuk igazán. Valahányszor kérdeztük hümmögés volt a válasz, így rájöttünk, hogy felesleges firtatni, többet amúgy sem tudunk meg, éppen ezért ha kérdezték mi magunk találtunk ki valami nevetséges, romantikus, őrült történetet, aminek semmi köze nem volt a valósághoz.
Szóval, a szüleim. Két nagyon különböző ember, és a saját közegükben mind a ketten kivételesnek mondhatók. Együtt viszont. Oké nem cifrázom, jó csapatot alkotnak. Ha bárki megkérdezné, hogy boldog-e a Chesnokov házaspár boldog-e, a válasz annyi lenne: látszatra mindenképpen. A barátoknak a közeli ismerősöknek már akadna ellenvetésük, de tudjuk ezt be anyánk vasakaratának.
Apám, az a tipikus papucsférj, aki életének több mint felét a képletek és elméletek világában élte, aki az egyetemen kívül képtelen létezni. Szóval… a lényeg, alacsony, kopasz, korához képest plusz tíz-tizenöt évet egész nyugodtan hazudhatna magára, vastag szemüveg, rozmár bajusz, néha-néha megremeg, a farzsebében számológép a füle mögött ceruza, a zakójában jegyzet füzet. Ez az én apám. Rettentően okos ember, de a szocializációs készségei egyáltalán nem fejlődtek ki. A maga korában valami zseni gyerek lehetett, legalábbis a nagyszüleim ezt mondták róla. De ma csak egy szürke, egyetemi tanár, a moszkvai egyetem elméleti fizika tanszékén.
Anyám ezzel szemben, egy terebélyes, erős csontozatú nő. Keménykezű, szigorú, vehemens, egy anyatigris, akivel az ember semmilyen körülmények között nem mer vitatkozni. Szóval ez a nő nevelt fel öt kezelhetetlen gyereket. Ők ketten valahol Szentpéterváron ismerték meg egymást, úgy huszonhét évvel ezelőtt. És ennyi amit biztosra tudunk. A következő állomás a családi életükben Tatjana nővérem születése volt. Erre fél évre pedig jött az esküvő. Ki gondolta volna, hogy apám ekkora kujon volt? Hogy a prűd, szemérmes életfelfogásával még a házasság előtt teherbe ejtette anyámat? Na…valamiért büszke lehetek rá.
Ezután szinte minden évben megörvendeztették a másikat gyerekekkel. Pontosan négy lánnyal, és szerény személyemmel, az egyedüli fiúval. Mit mondjak? Elkényeztettek…bizonyos szempontból. Bizonyos szempontból pedig egyáltalán nem, mivel a körmömre néznek. Tanulás, barátok és főleg a lányok terén.

Amikor hét éves voltam átköltöztünk Pátervárról, Moszkvába. Új hely, új ismerősök, barátok, új iskola. Engem ez nem nagyon érintett szíven, hiszen első osztályos koromban csak az zavart, hogy Olgát, az akkori szerelmemet nem hozhattam magammal.
Az iskola… nem tudom, azt leszámítva, hogy a legelső napon verekedésbe keveredtem, egész jól zajlott.
Az általánosban a jegyeim még elfogadhatónak voltak mondhatók. Ekkoriban jobban szerettem a barátaimmal tölteni a drága szabadidőm, vagy egy garázsban pár haverral és hangszerrel. Életem tizennyolc éve alatt, hat bandában játszottam. Egyiknél sem jutottunk tovább a kocsmai zenélésnél, de mi próbálkozunk. Illetve már nem, mert ugye én áttelepítettem székhelyem ide, ebbe a közép-európai városkába.
Ez is megér egy külön misét, mert eredetileg úgy volt, hogy az ikertesómat (Natasha, összesen tíz perccel idősebb nálam de ezt is imádja az orrom alá dörgölni, mintha nem is tudom, valami Nobel békedíjat nyert volna el), küldik el. Hiszen már évek óta rágta anyámék fülét egy külföldi évecske miatt. Azzal viszont elszámította magát, mert ahelyett, hogy portugáliába szólt volna a repülőjegy, éppen egy pesti gimnázium szúrta ki őt magának. És amúgy is, éppen összejött egy Fyodor nevű balekkal, most nem teheti meg azt vele, hogy itt hagyva mindent, csapot papot, elrohan valami isten háta mögötti nívós neve nincs iskolába. Nem…menjen csak Lenny. Neki amúgy is jót tesz a levegő változás, őt nem vágja földhöz ha elszakad a barátaitól stb-stb. Addig- addig mondogatta, zümmögte ezt apámék fülébe, mígnem itt kötöttem ki.
Észbe sem kaptam, máris a reptéren ölelgettek a nővéreim, a szüleim…

Vissza az elejére Go down

avatar12/b12/b

♠ Kor : 24
♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés
♠ Ahol épp most vagyok : Budapest
♠ Reagok : 26
♠ Hozzászólások száma : 110
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06.
:

TémanyitásTárgy: Re: Lenke Pavel Chesnokov   Csüt. Márc. 15, 2012 10:02 am

Kedves Lenny!

A karakterlapod nem mindennapi lett, örülünk egy kis változatosságnak. Orosz.. hát, tuti, hogy bomlani fognak utánad a csajok. És te ennek örülni fogsz, nem igaz? Smile
A lényeg az, hogy Elfogadlak!
Avatar, titulus foglalás, töltsd ki az adatlapod, és mehetsz is játszani! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lenke Pavel Chesnokov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szent Johanna Gimi :: ;;others :: Archívum :: Karaktertemető-