Szent Johanna Gimi

...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Rentai Renáta


Latest topics
» Avatarfoglaló
Szer. Aug. 13, 2014 11:52 pm by Reni

» Varró Dina ~ KÉSZ!
Kedd Aug. 12, 2014 6:40 pm by Dakó Bogi

» City of Bones - Csontváros
Pént. Okt. 25, 2013 8:37 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06, 2013 9:43 am by Vendég

» NYC CLUB - welcome to the party
Kedd Jún. 04, 2013 7:43 pm by Lázár Szilvia

» Art war!
Pént. Május 31, 2013 2:07 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:34 am by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Szer. Márc. 27, 2013 2:55 am by Szigeti Bella

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:11 pm by Vendég

Top posters
Rentai Renáta
 
Monsieur Borell
 
Móricz Aurora Bianka
 
Tárnai Zsolt
 
Herczeg Fruzsina
 
Balog Romina
 
Holla Rebeka
 
Szatmáry Kinga
 
Bencze Virág
 
Szigeti Bella
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Pént. Dec. 28, 2012 4:53 am-kor volt itt.

~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.

~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.

~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.

Share | 
 

 (Antai-Kelemen Ádám) Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatarVendég


TémanyitásTárgy: (Antai-Kelemen Ádám) Cortez   Csüt. Márc. 15, 2012 4:11 am

Nem vagyok flegma, csak hozzád nincs kedvem.


... Antai-Kelemen Ádám

Becenév: Cortez
Születési hely/idő: 1993. március.03./ Magyarország. Budapest
Kor: 18
Csoport: 12/b
Családi állapot: kapcsolatban


Érdeklődési kör: van
Klubtagságok: Born int he Usa, Bajnokok ligája RULZ; Ramones, Coca-cola
Beszélt nyelvek magyar, angol, francia, spanyol, portugál
Titkok:
-5 évesen Amerikában felültem egy metróra és egyedül mentem egy másik városba, aztán meg sírva mentem oda egy emberhez, aki hazavitt, a szüleim mérgesek voltak, de örültek, hogy megkerültem.
- régen mindig azzal fenyegetem a szüleim, hogy haza jövök a nagyiékhoz, 15 évesen ezt be is váltottam
-kiskoromban féltem a Krakentől, ma már nem..
-az apámat jobban szeretem, mint anyámat
Személyiség:
A legtöbb felnőtt szerit, flegma, nem törődöm, bunkó, nagyképű, egosita vagyok. Bár szerintem Dave egoista nem, én ez senkit nem érdekel. Pedig ez nem én vagyok. Millió meg egy ismerősöm van, azért mert „amerikai” vagyok, mert jól nézek ki és csak mert tagja vagyok a balhés négyesnek. A tömérdek ismerőseim közül csak annak egy ötödével beszélgettem, és az egy ötödnek a fele mondhatja csak azt, hogy barátok vagyunk. Nem sok olyan barátom van akit közel is engedek magamhoz, nem bízom meg az emberekben. Az osztálytársaimat, kivéve néhányat –igen Neményi itt rád célzok!- mondom a barátaimnak és még egy pár amerikia srácot.
Nem vagyok nagyképű, mert nem vágok fel olyan dolgokkal, hogy igen blackberry-m van, igen a szüleim dús gazdagok, és igen ez az óra tényleg nem volt 40.000-nél olcsóbb!
Flegma sem vagyok, csak színes az arcmimikám, és a hangomon sem tudok változtatni!
Nem törődöm azért nem vagyok, mert minden nap deszkázom egy kicsit, pedig van autóm, és törődöm a barátnőmmel is, ezért a tanulás hátraszorul a leghátsó helyre.
A bunkó kifejezés valamennyire talál, mert aki felhúz, meg aki eleve nem szimpatikus azzal nem tudok kedves lenni, sajnálom! Vagy nem!
Egoista meg hát, azért nem vagyok én olyan rossz bőr..
Pozitívumjaim, hogy : tudok olyan idegesítő lenni, hogy sírva szaladsz el legszívesebben, hogy deszkázom, benne vagyok a legnagyobb hülyeségekbe, van tekintélyem, játszottam bandában, szinte mindenki ismer, bár én azt hiszem a felét csak fél szemmel láttam, hogy imádom a kólát, hogy szeretem a filmeket, szeretek ps-ezni, van autóm, nem szoktam piálni, cigizni és drogozni, több nyelven tudok.
Külső: Átlagos magasság, átlagos testsúly, barna haj és kék szemek. Szerintem tökre úgy nézek ki, mint egy átlagos ember, de mások szerint én ultra menő vagyok. Hát nem tudom én magam nem látom annak. A legtöbbször deszkás cipőt hordok, farmert veszek föl, póló és kardigán. Csak télen hordok kabátot, meg amikor nagyon hideg van. Elhagyhatatlan kiegészítő a zene lejátszom, és az ezer egy féle fülhallgató, meg nyáron a pilóta fazonú napszemüvegem
Különleges ismertetőjele: A hajam tövében van egy kis heg, kiskoromban szereztem, de ezt még sneki nem látta, mert eltakarja a hajam.
Play by: Matt Lanter
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretek az életemről mesélni. Szerintem nincs benne semmi érdekes, egyszer csak megszületik az ember, és ott van ahova született. Ezen nem lehet változtatni, de én mennyiszer szerettem volna! Akkor elkezdem:
Magyarországon születtem, pontosabban Budapesten. Igazából a gyerekkoromból nem sok emlékem van Budapestről, mert amióta az eszemet tudom mi Amerikában éltünk. A szüleim azt mondták, hogy amikor fél éves voltam akkor utaztunk külföldre. Diplomaták, nekik alap, hogy külföldön a helyük. A kiskoromból fontosabb megemlíteni, hogy a szomszédban lakott egy 10 éves srác, ez akkor volt amikor három éves voltam, ő James, neki volt gördeszkája, és mindig nálunk volt. Három évesen keverten beszéltem a magyart és az angolt, ezért amikor megkérdeztem, hogy: Mi is it??, ő csak annyit értett, hogy az, ezért fogott és rárakott. Akkor álltam először deszkán, ami nagyon, de nagyon tetszett. Van róla videó, hogy James rángat ide-oda, én meg beleborulok a sziklakertbe, és elkezdek üvölteni. Egy apró heg keletkezett a hajam tövébe, de az olyan mély volt, hogy össze kellett varrni. Utána mániákusan mindig a szomszéd deszkáján voltam. 5 évesen már tudtam gurulni esés nélkül, szóval innen van a deszkázás.
Amúgy 14 éves koromig szerettem Amerikában élni, az utcánk tele volt családokkal, ilyen kertváros szerű valami. Az utcában három 15 éves srác volt, őket nem ismerem. James és még négy gyerek 10 éves körül voltak, a többiek meg velem egy idősek. Egy csomó barátom van ott, valószínűleg emiatt. Jacobbal még mindig tartom a kapcsolatot, még mindig anyámék szomszédja, és még mindig nem tud deszkázni.
Fontosabb megemlítenem, hogy 5 évesen a születésnapomra kaptam egy gördeszkát! Jamessal, pedig elmehettem deszkázni a közeli utcákba. Na ekkor volt az amikor elszöktem. A szüleim már felénk jöttek mert este volt, én meg nem akartam hazamenni, pedig James mondta, hogy menjek oda hozzájuk, de én csak morcosan néztem rá, és elkezdtem deszkázni a másik irányba. Gondolom a szüleim azt gondolták, hogy egy kis séta nekik sem árt, ezért Jamesszel beszélgetve követtek lassan. Lassacskán elérkeztünk a metróállomásba, anyum meg magyarul kiáltott, hogy forduljunk vissza. Na ennyi kellett, felkaptam a deszkám és egy öt éves gyorsaságával szaladni kezdtem. Nem gondolkoztam, csak felugrottam a csukódó ajtajú metróra. Ennyi. Először jól éreztem magam, de amikor leszálltam és senki ismerőst nem láttam sírni kezdtem, és egy bácsi metrózott haza velem. Akkoriban már megtanultam, hogy hol lakok, de mivel a szüleim nem voltak otthon, engem kerestek, ezért Jamesékhez mentünk be James anyukája pedig felhívta aput akik hazajöttek, jól leszidtak, de aztán jól megölelgettek.
Amerikában kezdtem el az általános iskolát, de minden karácsonykor hazajöttünk a nagyiékhoz. Nagyon szerettem itt lenni, mert a nagymamám mindent megengedett, amit anyuék egyáltalán nem. Például ehettem télen jégkrémet, mert úgy is olyan keveset vagyok ott, legalább jó élményekkel emlékezzek. Fura mert 10 éves koromra már tökéletesen tudtam magyarul és angolul is, Amerikában pedig spanyolul kezdtem el tanulni. 10 évesen már olyan trükköket nyomtam deszkán, hogy mindenki bámult. A szomszédból Jamesék elköltöztek, egy másik városba, így szinte örökre búcsút mondtunk egymásnak. A szüleimet meg elkezdtem zsarolni, azzal, hogy haza jövök a nagyihoz, ezért mindent megengedtek. A szomszédba új emberek költöztek. A Wills család. Nekik egy lányuk volt Sarah aki tudott gördeszkázni. Fiús lány volt, velem egyidős, természetes, hogy jóban lettünk. Egy osztályba jártunk, együtt lógtunk. Nem volt ő csúnya lány, valószínűleg ezért kezdtünk el „járni”. Az osztály két legmenőbb címét ezért kiérdemeltük. Jó volt együtt deszkázni, meg nagyon jó barátok voltunk. Aztán szakítottunk, és én visszatértem a gyerekkori szerelmemhez, Daysihez. Ő tényleg szép volt, és még mindig az, bár ma már csak barátok vagyunk. Szőke haja van, kék szeme, és babarca. Mindig barbiznom kellett vele, és én voltam Ken. Aztán amikor Sarahval olyan jóban voltunk, féltékeny lett, és ő örült a legjobban annak, hogy szakítottunk. Megkért, hogy tanítsam meg deszkázni. A deszkázás már kitűnően ment. Én segítettem neki, és járni kezdtünk. 11 évesen a nyárra haza kellett jönnöm Budapestre a nagyihoz, mert a szüleimnek fontos dolga volt. Nagyon jó volt Budapesten. Egész nyáron Pesten flangáltam, deszkáztam, és új barátokat szereztem. Egyre jobban éreztem magamat itt, és nyár végén haza sem akartam menni, de mennem kellett.
13 évesen rászoktam a kólára, olyan szinten, hogy csak azt ittam. A szüleim ennek nem örültek. Ebben az időben kaptam egy csomó mindent tőlük, mert már szinte soha nem voltak otthon, nyitottak nekem bankkártyát, amire kaptam pénzt, és még mindig kapok.
14 évesen az utolsó évem általánosban, és ennek az évnek a végén hivatalosan is Magyarországra költöztem Budára. Már anyanyelvi szinten beszéltem a franciát, a magyart, az angolt. Spanyolul és portugálul pedig nagyon jól beszéltem. Azt hiszem van nyelv érzékem..
A gimnáziumot Budán kezdtem, a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumban. 15 éves voltam ugyan, de kilencedikbe kellett járnom, mert előtte Amerikában éltem. A gimis éveimről nem óhajtok beszélni, mert hosszúak és túl sok minden történt. Legyen elég annyi, hogy én hivatalosan a suli legnépszerűbb fiúja vagyok, sok barátom van, a balhés négyes tagja vagyok. Máday mindig üvöltözik velem, Kardos az irodalom tanár utál, Neményit aki a barátnőmbe szerelmes én utálom. Ja és igen a barátnőm. Rentai Renáta. Sokáig tartott mire összejöttünk, de most együtt vagyunk. Nyár vége van, holnap utazok haza. 85 napig nem láttam, és az idő eltolódások miatt nem tudtunk annyit beszélni, mint amennyit szerettünk volna. Új év. Az utolsó év, de Cortezt soha sem felejti el majd a Szent Johanna gimi!


Vissza az elejére Go down

avatar12/b12/b

♠ Kor : 24
♠ Munka/Hobbi : Olvasás, fényképezés
♠ Ahol épp most vagyok : Budapest
♠ Reagok : 26
♠ Hozzászólások száma : 110
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 06.
:

TémanyitásTárgy: Re: (Antai-Kelemen Ádám) Cortez   Csüt. Márc. 15, 2012 8:27 am

Hát üdv itt, Cortez! *.*

Elhiheted, hogy nagyon örülök neked, sőt, talán én a legjobban. Az előtörténeted szuper lett, nagyon tetszett, konkrétan élvezettel olvastam, és rájöttem, miért is vagyok annyira szerelmes. Very Happy Na de, nem szaporítom a szót, Elfogadlak!
Foglalj avatart, és titulust, töltsd ki a profilod, és mehetsz játszani! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

(Antai-Kelemen Ádám) Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szent Johanna Gimi :: ;;others :: Archívum :: Karaktertemető-