Szent Johanna Gimi

...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Rentai Renáta


Latest topics
» Avatarfoglaló
Szer. Aug. 13, 2014 11:52 pm by Reni

» Varró Dina ~ KÉSZ!
Kedd Aug. 12, 2014 6:40 pm by Dakó Bogi

» City of Bones - Csontváros
Pént. Okt. 25, 2013 8:37 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06, 2013 9:43 am by Vendég

» NYC CLUB - welcome to the party
Kedd Jún. 04, 2013 7:43 pm by Lázár Szilvia

» Art war!
Pént. Május 31, 2013 2:07 am by Vendég

» A Klónok Krónikája
Pént. Márc. 29, 2013 1:34 am by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Szer. Márc. 27, 2013 2:55 am by Szigeti Bella

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Szomb. Márc. 23, 2013 11:11 pm by Vendég

Top posters
Rentai Renáta
 
Monsieur Borell
 
Móricz Aurora Bianka
 
Tárnai Zsolt
 
Herczeg Fruzsina
 
Balog Romina
 
Holla Rebeka
 
Szatmáry Kinga
 
Bencze Virág
 
Szigeti Bella
 
Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Pént. Dec. 28, 2012 4:53 am-kor volt itt.

~ Az oldal ötletét köszönhetjük az imádnivaló Leiner Laurának, aki megmutatta milyen egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.

~ Az oldal vezetői Reni és Rebi, akiknek köszönhetitek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy beléphessetek ebbe az izgalmas suliba.

~ Ezenfelül az oldalon lévő képeket és szerkesztéseket köszönhetjük Norah-Lynn McCane-nek és Blue_Nadine-nek, akik besegítettek, hogy még szebbek lehessünk.

Share | 
 

 Christian Mespelare

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatarVendég


TémanyitásTárgy: Christian Mespelare   Csüt. Ápr. 12, 2012 5:36 am

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux


... Christian Mespelare

Becenév: Chris
Születési hely/idő: Franciaország, Párizs/1988. május. 05.
Kor: 24
Csoport: Kívülállók
Családi állapot: eljegyezve


Érdeklődési kör: jog, szerencsejátékok, autók, főzés
Klubtagságok: We <3 Paris, Üzlet mindenek felett, Real Madrid 4ever, Nagy szerencsejátékosok klubja
Beszélt nyelvek magyar, francia, német, angol
Titkok:
-szerencsejáték függő vagyok, rendszeresen járok a „barlangba”, már vesztettem nagyobb összegeket, eddig a legnagyobb az négy millió volt, de nyerni is szoktam, például egy nyaralót a Balatonnál.
-Mercedes Benz egyenesági leszármazottai vagyunk, és apám épp most vette meg a Mercedes autógyártó céget
Személyiség: Magabiztos és állhatatos vagyok. Maximalista és eltökélt, aki mindent megtesz a céljai érdekében. Makacs vagyok, nehéz hatni rám! Ha valamit egyszer eldöntöttem akkor nehéz rám hatni. Túl büszke vagyok ahhoz, hogy hagyjam mások akaratát érvényesíteni. Általában falat emelek magam köré, nem szeretem ha mások megismernek. Az ismeretlen emberekkel távolságtartó vagyok, de mindenképpen lehengerlő. Kifinomult modorommal, a legnagyobb üzletembereket is levettem a lábukról, persze egy kis adományozás és nagyszerű ötletek is hozzájárultak a z üzleti „trónomhoz”. Irányító egyéniség vagyok, nem igazán szeretem ha valaki megmondja mit csináljak, vagy éppenséggel mit ne. Nem vagyok valami tisztességes ember, a céljaimért bármit! Képes vagyok csalni, vagy szemrebbenés nélkül hazudni, hogyha muszáj.
Szerencsejáték függő vagyok, mániákusan járok minden héten a „barlangba”, és ezt eltitkolom drága szerelmem elől. Nem akarom, hogy tudja mennyi pénzt is veszítettem..
A szüleim felé tisztelettel adózok, mert a legtöbb pénzt az ő segítségével kerestem, de azt nagyon nem szeretem, sőt kiakadok, eldurran az agyam ha bántják akár szóval, akár tettel az én drága Cath-emet.


Külső: Körülbelül 184 centiméter magas vagyok. A hajam barna színű, minden reggel igazgatok rajta, hogy jó legyen, a hajamat nagyon szeretem, mert szép a színe. A szemem is ilyen színben pompázik, mint a hajam, és a szememmel tudok olyan tipikus, nem gondolod komolyan! Pillantást vetni.
Nem sűrűn szoktam sportolni, csak lovagolok néha, tudom nem férfias sport, de attól még jó! Általában elegánsan öltözöm az üzletembereknek muszáj. Nyakkendő, ing, és farmer vagy előkelő nadrág.
Különleges ismertetőjele: Biztos vagyok benne, hogy felismersz..
Play by: Ed Westwick
Felnéztem a kártyalapjaimból, egyenesen a nő mélykék szemeibe. A nő kéken csillogó szemei boldogságról árulkodtak, és az arcára egy szolid mosoly kúszott. Ebben a percben én lenéztem a kártyáimra és kedvem lett volna vágni egy fancsali mosolyt, de nem tettem!
A velem szembe ülő vén kujon, már vigyorogva rakta le az utolsó előtti lapját, én pedig levágtam mind a kettőt. A nő hangosan felsikított és ugrándozni kezdett, a férfi pedig elégedetten vigyorgott, és lassan lehelyezte az utolsó lapját is. Villantottam egy kedves mosolyt, és az üveg pálinka után nyúltam, aminek az alján már alig volt valami. Még kitöltöttem a szilvapálinka maradékát egy feles pohárba és meghúztam. A szemem közben pedig az osztóra ugrott, aki lesütött szemmel pakolgatott. Utálom a keddet, mert kedden a „barlangba” más az osztó, nem Vajk, vagy Ágoston, most valami ismeretlen, aki szerintem annak a vénembernek az alkalmazottja. Felnyomtam magam ülőhelyzetből, a végtagjaim már egészen elzsibbadtak. A hátamra húztam a kabátom, és a nyakkendőmet kezdtem igazgatni, miközben éreztem, hogy az alkohol kezd erőteljesen a fejembe szállni, és a rosszullétet kezdi generálni.
- Mespelare, ne felejtsd a nyereményem!- Dörmögött oda a férfi, én pedig a szememet forgatva húztam elő a csekkfüzetem, és belefirkantottam –egyszer számmal, egyszer betűvel- , hogy kétmillió, és nagy, cikornyás betűkkel aláfirkantottam. Durván kitéptem a lapot, majd az asztalra ejtettem. Köszönés nélkül léptem ki az épületből. Mit nekem ez a kétmillió forint? Mintha olyan sokat számítana ennyi pénz elvesztése! Inkább Cath reakciójától félek, hogy mi lesz ha megtudja, minden héten legalább egyszer eljövök ide. Van amikor nyerek és van amikor vesztek. Hol kisebb, hol nagyobb összegeket. Például a múltkor nyertem egy balatoni üdülőházat, egy trabantot, de azt eladtam, több százezer pénzt, cukrászdai utalványt, öltönyt, meg hasonló ócskaságokat.. Amúgy is a vállalkozásomból, és a szüleimből nagyon sok pénzem lett, kétmillió, nem nagy kunszt, nem üresedik a pénztárcám, talán olyan, mintha egy kicsit kevesebb pénz lenne a bankban, de ennyi..
Megálltam az ajtóban, a zsebembe nyúltam és keresni kezdtem a kulcsomat. Az alkohol hatására ez nehezen ment, de végül is sikerült.
-Kérem monsieur! – Nyomtam a kedves ismerős férfi kezébe a kulcsom, aki mosolyogva biccentett. Már ismerjük egymást, túl sokszor járok ide. Lassan megpillantottam a legújabb mercedes angel legújabb modelljének, amit a szüleimtől kaptam ajándékba. Elmosolyodtam. Az álom autóm, nem is kicsit!
A kedves ember kiszállt az autómból, én pedig megütközve bámultam rá.
–Szálljon vissza monsieur, haza fog vinni engem!- Néztem rá komolyan és nyúltam a kilincsért, de ő hevesen megrázta a fejét.
-Sajnálom uram de nem tudom hazavinni!- Nézett rám komolyan, én pedig összeráncoltam a szemöldököm. Nem vezethetek így!
–Ha így indulok, akkor balesetem lesz! A hálálom a lelkén dog száradni!- Pillantottam rá komoran.
–Tehát most beszáll ebbe a kocsiba, bedugja azt a rohadt kulcsot a helyére, és haza fog vinni, vagy többet nem jön dolgozni!- A hangom egyre emelkedett. Más helyzetben ha nem lennék részeg, higgadtan beszélném rá, bevetném a lehengerlő modorom, és zsarolnám is mint most, de most ittas vagyok, majdnem részeg, ezért üvöltözök. Beültem a kocsiba, mert a biztonsági őr közeledett, intettem a kedves embernek, hogy üljön be, aki nagyra kerekedett szemmel beült mellém, és zavartan bámult maga elé.
-Nem is tudom, hogy hol lakik!- Rázta meg a fejét. Én csak benyomtam a GPS-t és rákattintottam a ház jelzésre. Ugyan a GPS franciául kezdett dumálni, de mutatta az utat.
–Remélem 40.000. elég lesz, hogy haza is találjon!- Sóhajtottam, és beletúrtam a zsebembe és előhúztam két Deák igazolványt, amit a zsebébe nyomtam.
Bólintott és már indított is. Éreztem, hogy a gyomrom kavarog, kezdtem nagyon rosszul lenni. Mély levegőket vettem, és lehunytam a szemem.
-Jól van?- Tette fel a kérdést az ideiglenes sofőröm. Én pedig bólogattam, és visszanyeltem a keserű ízt a számban.
–Csak siessen monsieur!- Fordultam az ajtó felé. Türelmesen megvártam amíg kinyílik a kapu, amíg betolat a garázsba, kiszáll, bezárja az ajtót, köszön, kisétál a kapun, és ekkor én roham léptekkel igyekeztem a tuják felé, alig értem oda, de a pálinka már vissza felé kívánkozott. Nem tudom meddig álltam a tuják fölött görnyedve, de már úgy éreztem, hogy csak az epe lé jön fel belőlem. Egy meleg kéz ért a vállamhoz, én pedig tudtam ki lehet az. Ott állt mellettem, a hátamon a kezével, pedig tudom, hogy nem egy kellemes pillanat, de ő mégsem mozdult. Ezért szeretem Őt ennyire, mert Ő az életem nagybetűs SZERELME.

Vissza az elejére Go down

avatar12/b12/b

♠ Kor : 25
♠ Munka/Hobbi : × évfolyamelső; elhivatott önkéntes; környezetvédő
♠ Ahol épp most vagyok : × Budapest - Gödöllő
♠ Reagok : 15
♠ Hozzászólások száma : 39
♠ Ekkor csatlakoztam : 2012. Mar. 03.
:

TémanyitásTárgy: Re: Christian Mespelare   Csüt. Ápr. 12, 2012 7:22 am

Kedves Chris!

Ha van pénzed játszd el - igen sikeres elv lehet, ha az embernek kell aggódnia a pénzügyek miatt, és a szerelmi élete is virágszik. Szinte túl jó sors ez nem igaz? Mellesleg nekem tetszett az egész így;

Elfogadva!

A foglalások után ne felejtsd kitölteni a profilodat sem!

_________________
may be that I am strong -


but not unbreakable

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Christian Mespelare

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Liam Briantov

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szent Johanna Gimi :: ;;others :: Archívum :: Karaktertemető-